Vers huisgemaakte soep.
Met pesto of truffelmayo, pijnboompitten en grana padano.
Geitenkaaskroketjes met chilie saus.
Garnalenkroketjes met chilie saus.
TATAKI VAN longhaas MET bosui en chimichurri saus.
Garnalen in knoflookolie met pepertjes.
Samen genieten. Diverse voorgerechten. Laat u verrasen door de chef.
Kip gyoza met chili & sojasaus.
Huisgemaakte loempia’s van malse kippendijfilet, prei, wortel, ui, koriander en Pablo’s hot sauce.
Biologische burrata met gepofte trostomaatjes,olijven, basilicum EN TRUFFEL AROMA DRESSING.
Aioli, pesto en gezouten boter.
Gemarineerde gegrilde kippendijen.
Classic of spicy met verse friet.
Heerlijk malse biefstuk met jus en wit brood.
SPIES van gegrilde garnalen, heerlijke malse biefstuk puntjes, ui, champignons en chimichurri.
Met championsaus, friet en een citroentje.
Zacht gepekeld varkensvlees.
Biefstuk van de haas.
Geroosterde rode biet in citroen gegaarde gele biet, Feta, noten en een rozemarijn dressing.
Malse tournedos uit de pan in pikante sambalsaus.
3 taco's met pulled chicken, rode ui en mais. Geserveerd met guacamole en salsa dip.
Heerlijke malse beefburger.
Noorse zalm van de grill.
Op de huid gebakken noorse zalm, terriyaki saus en groenten.
Zeebaars op de huid gebakken. Geserveerd op pastinaakpuree en verse groenten.
Biologische burrata met gepofte trostomaatjes, pesto en frisse salade.
frikandel met frietjes & sla
Kaassoufflé met frietjes & sla
Beefburger met frietjes & sla
Kipsaté met frietjes & sla
Spare ribs met frietjes & sla
Vissticks met frietjes & sla
Met friet, sla en een citroentje.
de bekende klassieker van vanille ijs, warme chocoladesaus en slagroom in een modern jasje.
De echte klassieker.
Ondersteboven gebakken appeltaartje met een bolletje ijs.
Schokkend lekkere tripple choc brownie.
klassiek frans dessert..
Citroensorbetijs, vodka & prosecco.
Vodka, koffielikeur, espresso en koffiebonen.
Voor de kids.