Huisgemaakte met peterselie, crème frache & croutons.
Met pesto of truffelmayo, pijnboompitten en grana padano.
Frisse spaanse gazpacho geserveerd met galia meloen en en chip van serano ham..
Garnalen in knoflookolie met pepertjes.
Pastasalade met gegrilde kip, zongedroogde tomaat,zwarte olijven, feta, ruccola en pesto creme.
Met kruidenboter en stokbroodje.
Kip gyoza met chili & sojasaus.
Huisgemaakte loempia’s van malse kippendijfilet, prei, wortel, ui, koriander en Pablo’s hotsauce.
Aioli, pesto en gezouten boter.
Gemarineerde gegrilde kippendijen.
Classic of spicy met verse friet.
Heerlijke malse entrecôte.
Spies van malse kippendijn, ui en paprika met tex-mex kruiden en een frisse yoghurtsaus.
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met een romige puree en in de spek gerolde zeekraal.
Pastasalade met gegrilde kip, zongedroogde tomaat, zwarte olijven, feta, ruccola en pesto creme.
Biefstuk van de haas.
Biefstuk van de haas met enorme garnalen & CHIMICHURRI.
Met pesto of truffelmayo, pijnboompitten en grana padano.
Malse tournedos uit de pan in pikante sambalsaus.
Heerlijke malse beefburger.
Noorse zalm van de grill.
Geitenkaas. vijgen. chioggia. rucola. mesclun. pecannoten. rozemarijn/honing dressing..
Op klassieke wijze bereid met mirepoix en witte wijn. Geserveerd met stokbrood en mosselsaus.
met frietjes & sla
met frietjes & sla
met frietjes & sla
met frietjes & sla
met frietjes & sla
met frietjes & sla
de bekende klassieker van vanille ijs, warme chocoladesaus en slagroom in een modern jasje.
Klassiek italiaans dessert met lange vingers en mascarpone.
Schokkend lekkere tripple choc brownie.
Spekkoek met roomijs, geraspte kokos en slagroom.
Voor de kids.