Vers huisgemaakte soep.
Met pesto of truffelmayo, pijnboompitten en grana padano.
Garnalen in kerriesaus met pepertjes.
Garnalen in knoflookolie met pepertjes.
Verse pesto creme, garnalen, grana padano, tomaatjes en rucola.
Met kruidenboter en stokbroodje.
Kip gyoza met chili & sojasaus.
Huisgemaakte loempia’s van malse kippendijfilet, prei, wortel, ui, koriander en Pablo’s hotsauce.
Originele buffel mozzarella, tomaat, basilicum en pesto.
Aioli, pesto en gezouten boter.
Gemarineerde gegrilde kippendijen.
Classic of spicy met verse friet.
Heerlijke malse entrecôte.
Spies van malse kippendijn, ui en paprika met tex-mex kruiden en een frisse yoghurtsaus.
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met een romige puree en in de spek gerolde zeekraal.
Verse pesto creme, garnalen, grana padano, tomaatjes en rucola.
Biefstuk van de haas.
Heerlijk mals stuk gepekeld varkensvlees van de gril. Geserveerd met puree en groente.
Met pesto of truffelmayo, pijnboompitten en grana padano.
Malse tournedos uit de pan in pikante sambalsaus.
Heerlijke malse beefburger.
Noorse zalm van de grill.
Originele buffel mozzarella, tomaat, pesto, sla, verse basilicumolie en zwarte knoflook.
Op klassieke wijze bereid met mirepoix en witte wijn. Geserveerd met stokbrood en mosselsaus.
frikandel met frietjes & sla
Kaassoufflé met frietjes & sla
Beefburger met frietjes & sla
Kipsaté met frietjes & sla
Spare ribs met frietjes & sla
Vissticks met frietjes & sla
Kroket met friet & sla
de bekende klassieker van vanille ijs, warme chocoladesaus en slagroom in een modern jasje.
De echte klassieker.
Schokkend lekkere tripple choc brownie.
Spekkoek met roomijs, geraspte kokos en slagroom.
Vodka, koffielikeur, espresso en koffiebonen.
Voor de kids.