Vers huisgemaakte soep.
Met pesto of truffelmayo, pijnboompitten en grana padano.
Geitenkaaskroketjes met chilie saus.
Garnalenkroketjes met chilie saus.
Rose gebraden kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes.
Garnalen in knoflookolie met pepertjes.
Samen genieten. Diverse voorgerechten. Laat u verrasen door de chef.
Kip gyoza met chili & sojasaus.
Huisgemaakte loempia’s van malse kippendijfilet, prei, wortel, ui, koriander en Pablo’s hot sauce.
Aioli, pesto en gezouten boter.
Gemarineerde gegrilde kippendijen.
Classic of spicy met verse friet.
Heerlijk malse biefstuk met jus en wit brood.
Spies van malse kippendijn, ui en paprika met tex-mex kruiden en een frisse yoghurtsaus.
Heerlijk gebakken in de roomboter.
Zacht gepekeld varkensvlees.
Biefstuk van de haas.
Biefstukreepjes, sesamzaadjes & teriyaki-saus.
Malse tournedos uit de pan in pikante sambalsaus.
Heerlijke malse beefburger.
Noorse zalm van de grill.
Op de huid gebakken noorse zalm, terriyaki saus en groenten.
Heerlijke groene curry met kokosmelk verse groenten, kippendijfilet, linzen en geraspte kokos. (Ook vegatarisch verkrijgbaar)
Frisse salade met gegratineerde geitenkaas, honing, pitjes, croutons en zongedroogde tomaatjes.
frikandel met frietjes & sla
Kaassoufflé met frietjes & sla
Beefburger met frietjes & sla
Kipsaté met frietjes & sla
Spare ribs met frietjes & sla
Vissticks met frietjes & sla
Kroket met friet & sla
de bekende klassieker van vanille ijs, warme chocoladesaus en slagroom in een modern jasje.
De echte klassieker.
Ondersteboven gebakken appeltaartje met een bolletje ijs.
Schokkend lekkere tripple choc brownie.
klassiek frans dessert..
Citroensorbetijs, vodka & prosecco.
Vodka, koffielikeur, espresso en koffiebonen.
Voor de kids.